top of page

do 25 nov

|

Amsterdam

De Activistenbar

Tijdens De Activistenbar ga je in gesprek met verschillende lokale, nationale en internationale activisten. Waar vechten ze voor, wat heeft dat voor invloed op hun persoonlijke leven, wat zijn hun dromen en waar maken ze zich zorgen om?

De Activistenbar
De Activistenbar

Tijd en locatie

25 nov 2021 18:30 – 20:30 CET

Amsterdam, Bijlmerplein 876, 1102 MG Amsterdam, Netherlands

Over het evenement

Tijdens de Activistenbar ga je in gesprek met activisten uit de buurt, uit Nederland en uit het buitenland. Waar strijden zij voor? Hoe doen ze dat? En wat motiveert ze om door te gaan? Ontmoet mensen die zich volop inzetten voor onderwerpen op het gebied van armoede, veiligheid, inclusiviteit en het klimaat.

Het is weer zover! Op donderdag 25 november 2021 veranderen we New Metropolis Zuidoost in een Activistenbar. Daar geven we jou de kans om in gesprek te gaan met bekende en minder bekende activisten uit Amsterdam, Nederland en de rest van de wereld.

“In de Activistenbar prevaleert hoop” – de Volkskrant

Na het online evenement in 2020, zijn de activisten en mensenrechtenverdedigers nu weer ter plekke aanwezig of via een videoverbinding in het buitenland. Aan iedere tafel kunnen maximaal 3 bezoekers tegelijk in gesprek met een van de activisten. Iedere ronde verplaats je van tafel en ontmoet je een nieuwe activist.

Laat je inspireren door activisme in jouw buurt, in Nederland en internationaal. Van antiracisme, tot de woningnood en LGBTQIA+ activisme: het zijn thema’s die ons allemaal raken.

Zet het dus in je agenda!

Tot op 25 november in de New Metropolis, Amsterdam Zuidoost!

Deel dit evenement

bottom of page