top of page

wo 29 apr

|

ZOOM meeting

De Online Activistenbar

Tijdens de Online Activistenbar ga je via een live videochat in gesprek met verschillende lokale, nationale en internationale activisten. Waar vechten ze voor, wat heeft dat voor invloed op hun persoonlijke leven, wat zijn hun dromen en waar maken ze zich zorgen om?

De Online Activistenbar
De Online Activistenbar

Tijd en locatie

29 apr 2020 19:00 – 21:00 CEST

ZOOM meeting

Over het evenement

SOLD OUT

Tijdens de Online Activistenbar ga je via een live videochat in gesprek met activisten uit de buurt, uit Nederland en uit het buitenland. Waar strijden zij voor? Hoe doen ze dat? En wat motiveert ze om door te gaan? Ontmoet mensen die zich volop inzetten voor onderwerpen op het gebied van armoede, veiligheid, inclusiviteit en het klimaat.

Door de huidige omstandigheden is een event op locatie niet langer mogelijk. Gelukkig leven we in een tijd met heel veel digitale alternatieven. Wanneer je je hebt geregistreerd, ontvang je in de aanloop naar het event een zoom link van ons. Via deze link heb jij toegang tot het online event. Na een gezamenlijke opening worden alle deelnemers verdeeld in groepjes van maximaal drie personen, en geplaats in een videochat met een van onze activisten. Als het tijd is om te wisselen, verplaatsen wij je naar een nieuwe video chat, en kan je kennismaken met een nieuwe activist. 

Op 29 april gaan 15 activisten online tijdens de online activistenbar. Het evenement is helemaal gratis, maar je moet je wel even registreren! Om controle te kunnen houden over de verschillende groepjes, is het aantal deelnemers dat zich aan kan melden helaas beperkt. Wees er dus snel bij, en schrijf je vandaag nog in voor de Online Activistenbar!

Deel dit evenement

bottom of page